Vacancies at NNZ

Er din neste jobb hos oss?

Vi er alltid åpne for å ønske nye mennesker velkommen hos NNZ.

Vi er alltid glade for å møte nye talenter hos NNZ. Ta kontakt for å lære mer om hvem vi er og hva vi kan tilby våre ansatte her i NNZ.  Siden starten i 1922 har familiebedriften vokst og blitt et multinasjonalt foretak med en inntekt på 223 millioner NOK med hovedkvarter i Groningen i Nederland og 24 datterselskap i Europa, USA, Canada og Afrika. Vi utvikler skreddersydde emballasjeløsninger for våre kunder innen frukt og grønt og industrielle markeder.

 

Motiverte, engasjerte og lojale ansatte

De ansatte er uunnværlige for at NNZ skal lykkes. Siden vi er en familiebedrift, blir de som en del av familien. Vi er overbevist om at denne gjensidige engasjementet overfor hverandre fører til mer kreativitet og produktivitet og at det er svært nyttig for våre kunder, leverandører og andre interessenter. Vår personalpolitikk følger naturlig av vår generelle misjon, vår visjon og vår hovedstrategi i NNZ. Vi verdsetter motiverte, engasjerte og lojale ansatte. Det skaper en kultur der sterke bånd knyttes i en vennlig atmosfære.

 

Innovation in packaging 31B 81 3284063 2769862766 6 (1) Magazijn Rilland (2) Sustainable packaging

Talentfulle mennesker

Vi holder alltid øyne åpne for nye talenter som vi kan ønske velkommen til NNZ. Kontakt oss om ledige stillinger eller send en åpen søknad. Hvis vi ser at du passer inn, skal vi se på muligheter for å få deg med.

 

Sammen er bedre!

Sammen leverer vi bærekraftig og skreddersydd emballasje og logistiske løsninger til våre kunder. Styret vårt tilrettelegger og stimulerer for personlig egenutvikling med en lederstil som preges av respekt og generøsitet. Vi arbeider sammen med lidenskap, glede, på en personlig måte og i henhold til en plan vi er sammen om.

Collega’s Kantoor Rilland (4) Industrial packaging 31B 81 3284063 2769862766 6 (1)
87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Hold deg oppdatert om den siste utviklingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

"*" viser obligatoriske felt

Hvordan behandler vi dine data? Les personvernerklæringen vår.