Innovation

Detaljistemballasje til frukt og grønt

Våre kunder: pakkerier og detaljister

Vi investerer i innovasjon og kan bidra til at dere får en bærekraftig emballasjeportefølje som bygger på faktabaserte valg.

 

Vi leverer emballasjemateriell til frukt og grønnsaker til pakkerier og internasjonale detaljister. Vi har en bred portefølje for å møte kundenes behov med blant annet beger, filmemballasje, poser og nett, laget av plast, papir, cellulose, fiber, papp og tre.

Vi investerer i innovasjon og kan bidra til at dere får en bærekraftig emballasjeportefølje som bygger på faktabaserte valg, produserer mindre avfall og byr på mer miljøvennlige alternativer uten å sette kvaliteten på spill.

Vi vil gjerne understreke hvor viktig emballasje er for å unngå matsvinn og for å holde maten fersk. Frukt og grønt byr på en helt spesiell utfordring for emballasjematerialet fordi frukt og grønnsaker fortsetter å puste etter at de er høstet. Det er derfor helt essensielt å finne rett emballasje til det enkelte produkt slik at holdbarheten blir lengst mulig. Emballasje til frukt og grønt spiller forskjellige roller i engroshandel og i detaljhandel. I byområder oppstår matvaresvinn hovedsakelig i utvekslingen mellom detaljist og forbruker, mens svinn på landet hovedsakelig skjer mellom gård og detaljist. I begge tilfeller er det avgjørende å bekjempe matsvinn ved å styrke holdbarheten.

 

HVORFOR NNZ THE PACKAGING NETWORK?
FORNYELSE

Bærekraft
Globale strategiske løsninger
Pionerer
Pålitelig og etisk

EKTE SAMARBEID

Langsiktig partnerskap
Lagarbeide
#Rethink innovasjon
Fullservicelogistikk

TILPASSEDE LØSNINGER

Uavhengige råd
Innsikt for innovasjon
Nærhet til kundene
Bred portefølje

Contact form

"*" viser obligatoriske felt

Hidden
Hidden

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Hold deg oppdatert om den siste utviklingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

"*" viser obligatoriske felt

Hvordan behandler vi dine data? Les personvernerklæringen vår.