NNZ true coorperation

Våre markeder

Vi har kunder innen jordbruk og industri over hele verden gjennom våre egne datterselskap i Europa, USA, Canada og Afrika.

NNZ er et multinasjonalt selskap som markedsfører emballasjemateriell til jordbruksprodukter og industrielle produkter

 

NNZ har vært et 100 % familieeid firma helt siden 1922, men med sterkt fokus på selskapets aktivitet. NNZ har for tiden 24 egne filialer i 18 land og et internasjonalt nettverk av samarbeidsbedrifter i mer enn 50 land over hele verden, både innen produkt- og markedsutvikling og innen innkjøp og salg. NNZ selger emballasjemateriell for frukt-og-grønt-sektoren og industrielle markeder verden over. Vi leverer tjenester til kundene i våre markeder med vekt på «De rette folka, enkel struktur og oppfølgingskultur». Vi lykkes fordi vi deler kunnskap, har effektive prosesser, differensierte produkter og en klar utsettingsstrategi som sikrer riktig pris. I tillegg er vi sterke på teknologi og digital tilstedeværelse. Vi er overbevist om at: «Med ny og bedre emballasje kan vi skape en ny og bedre verden.»

Op Locatie Eindhoven (4)

Forbrukeremballasje til frisk frukt og grønt

 

Vårt fokus

  • Produktfokus: frukt og grønnsaker
  • Kundefokus: pakkerier for detaljistkunder, internasjonale detaljister
  • Emballasjetype: varierte produkter med fokus på beger, film, poser og nett, laget av plast, papir, cellulose, fiber, papp og tre

 

Vår tilnærming

Emballasje er avgjørende for å unngå matsvinn og for å holde matvarene ferske. Frukt og grønt byr på en helt spesiell utfordring for emballasjematerialet fordi frukt og grønnsaker fortsetter å puste etter at de er høstet. Det er derfor helt essensielt å finne rett emballasje til det enkelte produkt slik at holdbarheten blir lengst mulig. Emballasje til frukt og grønt spiller forskjellige roller i engroshandel (B2B) og i detaljhandel (B2C). I byområder oppstår svinn hovedsakelig i utvekslingen mellom detaljist og forbruker, mens det på landet er mer svinn mellom gård og detaljist. I begge tilfeller er det avgjørende å bekjempe matsvinn ved å styrke holdbarheten. Forbrukere, detaljister og produsenter ønsker alle bærekraftige emballasjeløsninger som produserer mindre avfall og byr på et mer miljøvennlig alternativ uten at pakkekvaliteten settes på spill. NNZ har en stor standardportefølje til frukt og grønnsaker som dekker disse behovene. I tillegg investerer vi i innovasjon og kan bidra til at dere får en bærekraftig emballasjeportefølje som bygger på faktabaserte valg.

Warehouse net packaging

Transportemballasje til frisk frukt og grønt

 

Vårt fokus

  • Produktfokus: emballasjemateriell til store volum frukt og grønt (poteter, løk, gulrøtter, kål, frukt…)
  • Kundefokus: bønder og pakkerier
  • Emballasjetype: differensierte produkter med fokus på netting, striesekker (jute, grovjute), (ventilerte) bulksekker, PP-vevde poser, papirposer, Top-Guard, Liqui-sorb, pallenett og hjørneplater.

 

Vårt fokus

Transport av frukt og grønt er en krevende logistisk øvelse, og emballasje er avgjørende for holdbarheten. Frukt og grønt byr på en helt spesiell utfordring for emballasjematerialet fordi frukt og grønnsaker fortsetter å puste etter at de er høstet. Det er derfor helt essensielt å finne rett emballasje til det enkelte produkt slik at holdbarheten blir lengst mulig. Logistikken er veldig kompleks ved transport av store volum poteter og grønnsaker, og NNZ samarbeider tett med produsenter og bønder så varene kommer fram til sluttkunden i perfekt tilstand. Vi sørger for emballasje, temperatur, luftfuktighet og andre faktorer som sikrer at varene forblir hele og ferske.

Poteter og løk, kål, neper, sitrus og noen spesialartikler pakkes typisk i netting. I tillegg til at kostnadene blir lavere, begrenser ikke nettingen lufttilførselen. God ventilasjon er spesielt viktig for løk. Striesekker regnes fremdeles som det beste emballasjematerialet for poteteksport siden de absorberer fuktighet bedre, gir god ventilasjon og er skånsomme mot potetskallet. Ventilerte bulksekker er mest effektive til lagring av varer som poteter og gulrøtter.

RZ2 3255 © Ronald Zijlstra

Industriell emballasje til fôr, mat og ikke-mat

 

Vårt fokus

  • Produktfokus: mat o.l. melkepulver, dyrefôr, kjemikalier (inkl. gjødsel), byggematerialer
  • Kundefokus: produsenter av mat, dyremat, dyrefôr og kjemikalier
  • Emballasjetype: differensierte produkter med fokus på: storsekker (FIBC), PP-vevde poser, papirposer, nett, bomullsposer, folieposer, netting, pallenett og hjørneplater.

 

Vår tilnærming

Emballasje er et viktig bindeledd mellom produsent og sluttbruker. Vi hjelper gjerne våre kunder med råd om effektivt innkjøp, lagring og logistikk. Ved industriavdelingen vår utvikler og markedsfører vi emballasje for matvare- og fôrbransjen samt sektorer som kjemikalier, legemidler og bygg. Vi hjelper gjerne med å utvikle emballasjekonsepter som gir merverdi i alle ledd i kjeden. Det kan være alt fra effektiv prosessering og maksimal beskyttelse under frakt til presentasjon som fanger forbrukerens interesse.

HVORFOR NNZ THE PACKAGING NETWORK?
FORNYELSE

Bærekraft
Globale strategiske løsninger
Pionerer
Pålitelig og etisk

EKTE SAMARBEID

Langsiktig partnerskap
Lagarbeide
#Rethink innovasjon
Fullservicelogistikk

TILPASSEDE LØSNINGER

Uavhengige råd
Innsikt for innovasjon
Nærhet til kundene
Bred portefølje

NNZ Norway
Hold deg oppdatert om den siste utviklingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

"*" viser obligatoriske felt

Hvordan behandler vi dine data? Les personvernerklæringen vår.