Big bags

Big bags

NNZ Big Bags er designet for å imøtekomme de spesifikke kravene fra produsenter innenfor mat-, fôr- og non-food-sektorene og tilbyr en praktisk og sikker løsning for transport og lagring av bulkvarer med maksimal beskyttelse og effektiv håndtering.

Løsninger for Big Bags

Med vår omfattende ekspertise innen industriell emballasje tilbyr vi et bredt sortiment av høykvalitets Big Bags, som er tilpasset dine spesifikke behov. Vi sørger for at dine Big Bags leveres nøyaktig når du trenger dem, slik at du kan optimere din produksjonsprosess.

Vi forstår viktigheten av pålitelig emballasje innenfor mat-, fôr- og non-food-sektorene. Derfor forplikter vi oss til å levere høykvalitets Big Bags som oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene. Et samarbeid med NNZ betyr at du drar nytte av vår ekspertise innen industrielle emballasjer og får tilgang til førsteklasses Big Bags som tilbyr maksimal beskyttelse og komfort. Kontakt oss i dag for å diskutere dine spesifikke krav, og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte industrielle emballasjeløsningen for din virksomhet.

4-Loop Power-Lift® 4-punkts Big Bag, Power-Lift®

4-punkts Big Bag, Power-Lift®, er den ultimate løsningen for effektiv emballering, transport og lagring av pulver, granulater og mineraler. Takket være dens allsidige design og kostnadseffektive fremstillingsmetode, tilbyr denne posen variable anvendelsesmuligheter og sikrer sikker håndtering av forskjellige materialer.

4-punkts Big Bag, Power-Lift®
Formstable Power-Lift®, Q-bag Q-Bag, formstabile Big Bags

Q-Bag, en formstabil Big Bag Power-Lift®, er det ideelle valg for påfylling og transport av såkalte flytende substanser. Takket være den innsydde indre delen sikrer denne sekken stabilitet, bevarer de opprinnelige ytre dimensjonene så mye som mulig og minimerer utbuling. Med Q-Bags kan du spare betydelig plass ved transport og lagring, mens du trygt pakker fine pulver, mineraler, kjemikalier, matvarer og farmasøytiske produkter..

Q-Bag, formstabile Big Bags
chemicals&building-19005-FIBC-big-bag-bulk-kuubzak-NNZ Big bags, Kuub-zak®

Big Bags er den perfekte løsningen for emballering og transport av stein, sand og byggeavfall. Takket være deres robuste konstruksjon og store kapasitet sikrer disse sekkene sikker lagring og enkel håndtering.

Big bags, Kuub-zak®
One loop Big Bag 1-punkts og 2-punkts Big Bags

1-punkts og 2-punkts Power-Lift® Big Bags er det ultimate valg for effektiv emballering av et bredt spekter av materialer, inkludert gjødsel, kjemikalier, korn, frø og mer. Takket være deres allsidige løftealternativer muliggjør de samtidig løft av flere sekker, noe som sparer tid og besvær. Opplev den uovertrufne kombinasjonen av kostnadseffektivitet og høy bæreevne med Power-Lift® Big Bags.

1-punkts og 2-punkts Big Bags
Static protective Bulk bag Statisk ledende Big Bags

Unngå risikoen for brann eller eksplosjon under påfylling, transport og lossing av bulkvarer ved å bruke den ledende Power-Lift® Big Bag. NNZ tilbyr denne sekken i fire klassifiseringer (type A, B, C og D) for å sikre sikker emballasje av brennbare pulver og produkter, matvarer og farmasøytiske produkter, mineraler og kjemikalier.

Statisk ledende Big Bags
Bulk Bag Liner Big Bags med Liners

Beskytt dine verdifulle produkter mot forurensning, fuktighet og oksygen med det allsidige utvalget av liners tilgjengelig for Power-Lift® Big Bags. NNZ tilbyr et utvalg av liners, inkludert PE (isolert, ledende, antistatisk), PE/Al (ledende, isolert, antistatisk) og PE/EVOH (isolert og antistatisk), for å tilby skreddersydde løsninger til dine spesifikke bruksbehov.

Big Bag med Liners, Power-Lift®
potatoes-16503-FIBC-big-bag-bulk-power-lift-NNZ Ventilerte Big Bags for grønnsaker og frukt

Hold lettfordærvelige varer friske under lagring og transport med de ventilerte Power-Lift® Big Bags. Designet med ventilasjonsstrimler og tilgjengelig i ulike varianter, forhindrer de temperatursvingninger og opprettholder optimale produktforhold for varer som poteter, løk og frukt.

Ventilerte Big Bags for grønnsaker og frukt
Ventilert Power-Lift® til tømmer, Log-Lift® Ventilerte Big Bags for vedkubber

Log-Lift®, en ventilert Big Bag, er den ultimate løsningen for transport, lagring og tørking av vedkubber. Med sitt ventilerte design og UV-bestandige materiale, sikrer denne spesielt utviklede Log-Lift® Big Bag optimal luftgjennomstrømning og beskyttelse, noe som gjør den ideell for tørkerom både innendørs og utendørs.

Ventilerte Big Bags for vedkubber

Bulktransport og -lagring

I verdenen av bulktransport og -lagring er Big Bags uunnværlige. Disse industrielle sekkene står både for holdbarhet og effektivitet, noe som gjør dem til det foretrukne valget for bedrifter i mat-, fôr- og andre industrier. De er spesielt designet for trygt å transportere, og lagre, et bredt spekter av tørre produkter.

Fordeler med Big Bags:

  1. Fleksibilitet: Disse sekker kan tilpasses forskjellige materialer, størrelser og kapasiteter, noe som gjør dem allsidige.
  2. Holdbarhet: Takket være deres robuste materialer kan Big Bags bære tunge belastninger uten risiko for å revne eller gå i stykker.
  3. Kostnadsbesparelser: Big Bags tilbyr økonomiske fordeler sammenlignet med mange tradisjonelle lagrings- og transportmetoder.
  4. Miljøbevissthet: Mange av disse sekkene er gjenvinnbare, noe som hjelper til med å redusere avfall.
Big Bags production FIBC chemicals&building-19004-FIBC-big-bag-bulk-kuubzak-NNZ 2021 Collega’s Magazijn Groningen (3)

Anvendelser av Big Bags:

  • Matvarer & dyrefôr: Sikrer sikker lagring og minimerer risikoen for kontaminering
  • Landbruk: Ideell for transport av korn, frø og gjødsel
  • Bygg: Effektiv for transport av sand, grus og sement
  • Kjemi: Perfekt for sikker transport av pulver og kjemikalier
  • Grubedrift: Passer for transport av mineraler og malm
  • Tre: Beskytter tre mot mulig skade og holder det rent under transport

 

NNZ og Kvalitet

Hvis pålitelighet og effektivitet er din høyeste prioritet, er Big Bags fra NNZ den perfekte løsningen for deg. Med vår mangeårige erfaring innen industriell emballasje, garanterer vi de beste produktene på markedet. Kontakt oss i dag og opplev de mange fordelene.

chemicals&building-17006-FIBC-big-bag-bulk-Qbag-power-lift-NNZ chemicals&building-19005-FIBC-big-bag-bulk-kuubzak-NNZ One loop Big Bag Big Bags
NNZ NO
NNZ, et internasjonalt selskap som spesialiserer seg på emballasje for industrisektoren.

Vennligst ta kontakt med en av våre spesialister innen big bags og foringer.

Kontakt
HVORFOR NNZ THE PACKAGING NETWORK?
FORNYELSE

Bærekraft
Globale strategiske løsninger
Pionerer
Pålitelig og etisk

EKTE SAMARBEID

Langsiktig partnerskap
Lagarbeide
#Rethink innovasjon
Fullservicelogistikk

TILPASSEDE LØSNINGER

Uavhengige råd
Innsikt for innovasjon
Nærhet til kundene
Bred portefølje

NNZ Norway
Hold deg oppdatert om den siste utviklingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

"*" viser obligatoriske felt

Hvordan behandler vi dine data? Les personvernerklæringen vår.