Denmark warehouse

Hvorfor? Fornyelse

Vi har det i blodet!

Warehouse net packaging

Fornyelse er en del av vårt DNA og har to betydninger i NNZ. Det er en referanse til vår lidenskap for stadig tilpasning og fornyelse av NNZ som organisasjon. Det er en forutsetning for at vi skal kunne dekke våre kunders, leverandørers og ansattes behov, ikke bare i dag, men i fremtiden også. I tillegg er fornyelse nødvendig for utvikling av nye innovative emballasjeløsninger som beskytter produktene enda bedre og samtidig bidrar til en bedre verden ved å minimere miljøpåvirkninger.

 

Fornyelse hos NNZ

Vi tror på verdien av å ta godt vare på, og å være i harmoni med våre ansatte, kunder og partnere. Bare ved fortløpende å tilpasse organisasjonen vår kan vi levere på det løftet. Fornyelse står sentralt i selskapet vårt. Hos NNZ arbeider vi for inkluderende og bærekraftig vekst, og vi bygger en slitesterk infrastruktur som fremmer bærekraftig industrialisering. Denne og fremtidige generasjoners behov er begge like viktige. Vi har vært nyskapende innen emballasje i snart 100 år, og den innstillingen skal vi aldri gi slipp på.

 

Innovasjon Bærekraft

Nyskapende emballasje

Utvikling av emballasjeløsninger er et annet viktig eksempel på hvordan NNZ stadig fornyer seg. Ved å tenke nytt om de tingene vi gjør i dag, kan vi levere på vårt løfte om å skape en enda bedre løsning i morgen. Hvis det var mulig å finne opp et bedre bananskall, vil vi starte allerede i dag. Når vi utvikler en emballasjeløsning for deg, holder vi oss alltid til et viktig sett med grunnprinsipper:

  • Vi forsikrer oss om at du får løsningen som er best egnet for å bekjempe matsvinn.
  • Vi lager kostnadseffektiv kvalitetsemballasje som har så liten miljøpåvirkning som mulig.
  • Vi følger nøye med på produksjonsprosessene for å minimere miljøpåvirkninger, karbonavtrykk og ressursbruk. Hver dag jobber vi for nye bærekraftige løsninger og utvikling av mer sirkulærøkonomiske produkter.
Op Locatie Eindhoven (10) Industrial packaging 2021 Collega’s Magazijn Groningen (9) 2021 Collega’s Magazijn Groningen (14)

Fornyelse hos NNZ

HVORFOR NNZ THE PACKAGING NETWORK?
FORNYELSE

Bærekraft
Globale strategiske løsninger
Pionerer
Pålitelig og etisk

EKTE SAMARBEID

Langsiktig partnerskap
Lagarbeide
#Rethink innovasjon
Fullservicelogistikk

TILPASSEDE LØSNINGER

Uavhengige råd
Innsikt for innovasjon
Nærhet til kundene
Bred portefølje

NNZ Norway
Hold deg oppdatert om den siste utviklingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

"*" viser obligatoriske felt

Hvordan behandler vi dine data? Les personvernerklæringen vår.