2021 Collega’s Magazijn Groningen (9)

Transportemballasje til frisk frukt og grønt

Våre kunder: bønder og pakkerier med store produktvolum.

Vi samarbeider tett med produsenter og jordbrukere så varene kommer fram til sluttkunden i perfekt tilstand.

 

Vi leverer emballasjemateriell for store volum frukt og grønt (poteter, løk, gulrøtter, kål, frukt…) til bønder og pakkerier, ofte med tanke på eksport.

 

Vi har en bred portefølje for å møte kundenes behov med blant annet netting, striesekker (jute, grovjute), (ventilerte) bulksekker, PP-vevde poser, papirposer, Top-Guard, Liqui-sorb, pallenett og hjørneplater.

Vi investerer i innovasjon og kan bidra til at dere får en bærekraftig emballasjeportefølje som bygger på faktabaserte valg, produserer mindre avfall og byr på mer miljøvennlige alternativer uten å sette kvaliteten på spill.

Vi vet at transport av frukt og grønt er en krevende logistisk øvelse, og emballasje er avgjørende for holdbarheten. Frukt og grønt byr på en helt spesiell utfordring for emballasjematerialet fordi frukt og grønnsaker fortsetter å puste etter at de er høstet. Det er derfor helt essensielt å finne rett emballasje til det enkelte produkt slik at holdbarheten blir lengst mulig. Logistikken er veldig kompleks ved transport av store volum poteter og grønnsaker, og vi samarbeider tett med produsenter og bønder så varene kommer fram til sluttkunden i perfekt tilstand. Vi sørger for emballasje, temperatur, luftfuktighet og andre faktorer som sikrer at varene forblir hele og ferske.

Poteter og løk, kål, neper, sitrus og noen spesialartikler pakkes typisk i netting. I tillegg til at kostnadene blir lavere, begrenser ikke nettingen lufttilførselen. God ventilasjon er spesielt viktig for løk. Striesekker regnes fremdeles som det beste emballasjematerialet for eksport av settepoteter siden de absorberer fuktighet bedre, gir god ventilasjon og er skånsomme mot potetskallet. Ventilerte bulksekker er mest effektive til lagring av varer som poteter og gulrøtter.

 

Potatoes 07020 Jute Bag NNZ
Oppdag vår emballasjeportefølje Emballasjeportefølje
HVORFOR NNZ THE PACKAGING NETWORK?
FORNYELSE

Bærekraft
Globale strategiske løsninger
Pionerer
Pålitelig og etisk

EKTE SAMARBEID

Langsiktig partnerskap
Lagarbeide
#Rethink innovasjon
Fullservicelogistikk

TILPASSEDE LØSNINGER

Uavhengige råd
Innsikt for innovasjon
Nærhet til kundene
Bred portefølje

NNZ Norway
Hold deg oppdatert om den siste utviklingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

"*" viser obligatoriske felt

Hvordan behandler vi dine data? Les personvernerklæringen vår.