Hvorfor NNZ emballasje?

 • Global dekning
 • Lokal fokus
 • Bredt sortiment
 • Innovativ trendsetter
 • Skreddersydd emballasje
 • Pålitelig og etisk
 • Bærekraftig og sosial
Informasjonsforespørsel

Palle stabilisering

Hjørneplater stabiliserer paller og er laget av papp og aluminiumsbelagt papp. 
Ventilert strekkfilm bruker forhåndskuttede hull som gjør at produktene på pallen kan puste, og dermed elimineres kondensdannelsen. Den er tilgjengelig som standard og forhåndsstrukket. Standard har strekk på 100 % eller mer. Forhåndsstrukket Tornado-Wrap®-film kan forhåndsstrekkes mellom 250 og 300 %.
Strikket pallenett, standardkvaliteten er strikket palletrekk i HDPE for maksimalt hold av ustødig last (18–20 % forlenging). Forlenget Tornado-Net®, laget av 100 % LLDPE med over 100 % forlenging. På grunn av forlengelsen trengs det mindre nett, og rullen må ikke byttes like ofte.

Ekstrudert palletrekk for maksimalt hold av ustødig last. Nettingen kan påføres som et trekk rundt pallen eller med en slangeteknikk gjennom produktet på pallen for å gi et stødig hold. StretchNet® palletrekk kan strekkes opptil 20 % under påføring, slik at det trengs færre runder per pall.
Antiskliark brukes til å stabilisere pallene under transport, slik at det trengs mindre pallelim og strekkfilm.
 • corner boards
 • stretch film
 • pallet net
 • antislip sheet


Om NNZ

NNZ er en internasjonal bedrift som er spesialisert i emballasjer for kunder innen PFG-sektoren og industrien. Siden etableringen i 1922 har familiebedriften utviklet seg til en organisasjon med omtrent 250 medarbeidere og et utbredt, verdensomspennende nettverk med egne avdelinger og partnere.

Styrken til dette nettverket er muligheten til å forsterke konkurranseposisjonen vår. Partnerne i nettverket vårt kan i likhet med NNZ karakteriseres som bærekraftige og sosiale, produktledere, kunderettet, innovative, trendsettere, fleksible og transparente, pålitelige og etiske.

Hos NNZ er medarbeiderne alltid i fokus. Vi er overbevist om at dette fører til mer kreativitet og produktivitet og det er meget viktig for våre kunder, leverandører og øvrige berørte parter. Vi ønsker å jobbe tett sammen på en lidenskapelig og hyggelig måte, ifølge planen som vi har laget sammen. Vårt motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bærekraftige, skreddersydde løsninger, logistikkløsninger og innovasjon til kundene våre, gjennom felles kreasjoner.

Vi utfører dette ved hjelp av våre datterselskaper på strategiske steder i de forskjellige landene. Vi jobber sammen med kundene våre og et sammensatt team, bestående av profesjonelle aktører; spesialister innen materialer, matvareindustrien, grafisk design og markedsundersøkelser. Vi jobber sammen om skreddersydde produkter, fra konsept til markedsintroduksjon. Til hver del av kjeden har vi smarte løsninger som er spesifikt rettet mot kunden!

Vårt standard sortiment består av: nettposer, striesekker, papiremballasje, vevde PP sekker, filmer, folier, skåler, begre, bøtter, big-bags og stabiliseringsmaterialer til paller. I tillegg leverer NNZ skreddersydde emballasjer. Til alle emballasjer håndterer vi de høyeste normene når det gjelder bærekraftighet, effektivitet og matvaretrygghet. Kundene våre drar nytte av våre utmerkede innkjøpsvilkår og høyverdige produkter.