Hvorfor NNZ emballasje?

  • Global dekning
  • Lokal fokus
  • Bredt sortiment
  • Innovativ trendsetter
  • Skreddersydd emballasje
  • Pålitelig og etisk
  • Bærekraftig og sosial
Informasjonsforespørsel

PFG (Poteter, Frukt og Grønnsaker) emballasjer

Emballasjeløsninger

Med den riktige PFG-emballasjen sparer du bearbeidelsestid, logistikk og presentasjon. Investering i god emballasje vil dermed gi en god avkastning. Som spesialist innen PFG-sektoren, er vi godt kjent med eventuelle problemer hos kundene våre, og vi overfører denne kunnskapen til innovative emballasjeløsninger.
Utviklinger rettet mot innovasjon og opplevelse er fremtiden. Det gjelder ikke bare for selve produktene, men også for emballasjen. Emballasjen spiller en viktig rolle når det gjelder merke- og produktopplevelse. Både underveis og i hyllene. Selvsagt tar vi hensyn til kravene som stilles til mattrygghet
 

Bærekraftighet av emballasje for frukt & grønnsaker

Innen PFG-sektoren er det et viktig tema å redusere avfall, spesielt i henhold til bærekraftighet. Vi leverer diverse emballasjematerialer som beholder kvaliteten og forlenger holdbarheten til fersk frukt og grønnsaker. I tillegg er emballasjen meget godt egnet til å dele informasjon slik som oppbevaringsråd.

Vårt sortiment inneholder:
- Nettemballasje
- Striesekker
- Folieemballasje
- Skåler og PP/PET plastbegre
- Pappemballasje
- Papiremballasje
- Vevde sekker
- FIBC / Big Bag

I tillegg til vårt standard sortiment kan du også bestille skreddersydd PFG-emballasje hos oss.
Vi hjelper deg gjerne videre med å ta riktig valg. Ta uforpliktende kontakt med ossOm NNZ

NNZ er en internasjonal bedrift som er spesialisert i emballasjer for kunder innen PFG-sektoren og industrien. Siden etableringen i 1922 har familiebedriften utviklet seg til en organisasjon med omtrent 250 medarbeidere og et utbredt, verdensomspennende nettverk med egne avdelinger og partnere.

Styrken til dette nettverket er muligheten til å forsterke konkurranseposisjonen vår. Partnerne i nettverket vårt kan i likhet med NNZ karakteriseres som bærekraftige og sosiale, produktledere, kunderettet, innovative, trendsettere, fleksible og transparente, pålitelige og etiske.

Hos NNZ er medarbeiderne alltid i fokus. Vi er overbevist om at dette fører til mer kreativitet og produktivitet og det er meget viktig for våre kunder, leverandører og øvrige berørte parter. Vi ønsker å jobbe tett sammen på en lidenskapelig og hyggelig måte, ifølge planen som vi har laget sammen. Vårt motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bærekraftige, skreddersydde løsninger, logistikkløsninger og innovasjon til kundene våre, gjennom felles kreasjoner.

Vi utfører dette ved hjelp av våre datterselskaper på strategiske steder i de forskjellige landene. Vi jobber sammen med kundene våre og et sammensatt team, bestående av profesjonelle aktører; spesialister innen materialer, matvareindustrien, grafisk design og markedsundersøkelser. Vi jobber sammen om skreddersydde produkter, fra konsept til markedsintroduksjon. Til hver del av kjeden har vi smarte løsninger som er spesifikt rettet mot kunden!

Vårt standard sortiment består av: nettposer, striesekker, papiremballasje, vevde PP sekker, filmer, folier, skåler, begre, bøtter, big-bags og stabiliseringsmaterialer til paller. I tillegg leverer NNZ skreddersydde emballasjer. Til alle emballasjer håndterer vi de høyeste normene når det gjelder bærekraftighet, effektivitet og matvaretrygghet. Kundene våre drar nytte av våre utmerkede innkjøpsvilkår og høyverdige produkter.