4-punkts Big bags, Power-Lift®

Opplev allsidigheten til 4-punkts Big bag, Power-Lift® - et ofte brukt og helt topp produkt i industrien for emballasje, transport og beskyttelse av dine pulver, granulater og mineraler. Den høye kvaliteten og kostnadseffektive produksjonsmetoden for disse Big bags, sikrer et unikt produkt. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte emballasjeløsningen, enten det er en standard eller en skreddersydd 4-punkts Big bag. For innsikt, råd eller individuelle samtaler kan du kontakte vårt dedikerte NNZ-kundeserviceteam. Din ideelle løsning er bare et anrop unna.

"Power-Lift®: Det ledende merket for robuste Big bags, uunnværlig for din virksomhet, eksklusivt hos NNZ."

NNZ tilbyr høy kvalitet, rask levering og konkurransedyktige priser.

Typisk innhold pakket i: 4-punkts Big bags, Power-Lift®

 • Cement
 • Dyre mat
 • Mate
 • Frø
 • Gjødsel
 • Kaffe
 • Kakao
 • Kjemikalier
 • Korn
 • Mel
 • Melkepulver
 • Pekannøtter

4-punkts Big bags, Power-Lift®

Opplev den uovertrufne effektiviteten til 4-punkts Big bags, Power-Lift®, når det gjelder håndtering, pakking, transport og sikker lagring av pulver, granulater og mineraler. Disse Big bags demonstrerer hvordan avansert design og en økonomisk produksjonsmetode kommer sammen, noe som resulterer i en kostnadseffektiv og allsidig løsning for ulike bruksområder. Når det gjelder pålitelige og multifunksjonelle emballasjeløsninger, skiller 4-punkts Big bags, Power-Lift®, seg ut som et toppvalg for bedrifter som verdsetter både kvalitet og verdi.

Sertifisering og forpliktelse til sikkerhet

Våre Big bags holder høye kvalitetsstandarder. De gjennomgår obligatoriske tester i henhold til ISO 21898-standarder og oppfyller dermed bransjens forventninger. Produsert i et rent industrielt miljø, viser hver Big bag vår forpliktelse til produktintegritet og renslighet, og oppfyller kriteriene for hygiene i produksjon av nivå 1. I tillegg er disse Big bags kompatible med matkontaktstandarder på nivå 2-4, noe som sikrer høyeste grad av sikkerhet og hygiene for de pakkede produktene.

 1. Sikker arbeidsbelastning (SWL-område) fra 500-2000 kg (1100-4400 lbs) / SF 5:1: Disse Big bags er nøyaktig designet for forskjellige vekter og garanterer høyeste sikkerhet og pålitelighet.
 2. Sikker arbeidsbelastning (SWL-område) fra 500-2000 kg (1100-4400 lbs) SF 6:1: Spesielt designet for å bære enda tyngre belastninger uten å gå på akkord med holdbarhet eller pålitelighet.

For kunder med spesifikke krav tilbyr vi Big bags som er sertifisert i henhold til FN-standarder. Dette understreker forpliktelsen til sikkerhet og streng overholdelse av forskrifter i enhver situasjon.

Forskjellige konstruksjoner av Big bags

4-punkts Big bags demonstrerer teknisk ekspertise. Vårt stoff, tilgjengelig i vekter fra 140-230 g/m², er tilgjengelig både i belagte og ubelagte varianter. Avhengig av dine behov kan toppene konfigureres med en åpen topp, en fyllingsventil eller en lukkekappe.

Når det gjelder bunnen, har du valget mellom flate eller koniske design, med eller uten tømmingsmuligheter.

Takket være strategisk plasserte løkker, både på sidesømmen og over hjørnet, sørger disse Big bags for optimal balanse.

I tillegg tilbyr vi trykkalternativer med opptil fire farger og et utvalg av liners for å møte et bredt spekter av krav.

Big Bag Construction Top Big Bag Construction Loops Big Bag Construction Sprout Bulk bag Liner

Bærekraftige effekter

 • Våre 4-punkts Big bags er designet for gjenvinning og samsvarer med vårt engasjement for bærekraft.

Kontakt oss i dag

 • Velg 4-punkts Big bags, Power-Lift®, for å sikre enestående kvalitet når du pakker, transporterer og beskytter pulver, granulater og mineraler.
 • NNZ tilbyr høykvalitets 4-punkts Big bags, rask levering og konkurransedyktige priser.
NNZ Scandinavia Dec 2021 (18)
Start din søknad

"*" viser obligatoriske felt

Hvilke produkter er du interessert i?
Hidden
Hidden

HVORFOR NNZ THE PACKAGING NETWORK?
FORNYELSE

Bærekraft
Globale strategiske løsninger
Pionerer
Pålitelig og etisk

EKTE SAMARBEID

Langsiktig partnerskap
Lagarbeide
#Rethink innovasjon
Fullservicelogistikk

TILPASSEDE LØSNINGER

Uavhengige råd
Innsikt for innovasjon
Nærhet til kundene
Bred portefølje

NNZ Norway
Hold deg oppdatert om den siste utviklingen. Meld deg på vårt nyhetsbrev.

"*" viser obligatoriske felt

Hvordan behandler vi dine data? Les personvernerklæringen vår.