Målsetting og forpliktelse

Vi er "Inspirert til å lage emballasjeløsninger for at du skal lykkes"!

NNZs ambisjon er å bli en markedsdrevet bedrift med det direkte målet å lage emballasjeløsninger for partnerne, gjennom et verdensomspennende nettverk i både landbruks- og industrisektoren. Dette gjør vi hele tiden ved å bruke vårt største fortrinn: emballasjenettverket!

Denne ambisjonen vil virkeliggjøres ved at vi bringer en komplett produktportefølje så nært kunden som mulig, og ved å hele tiden forutsi nye behov og utviklingen i markedet gjennom en nyskapende forretningskultur.
 
NNZ har som mål å være en pålitelig og dedikert partner i alle deler av samarbeidet med kunder, leverandører, distributører, universiteter, forskningsinstitutter og offentlige myndigheter. Våre partnere kan stole på at vi:

  • har et komplett utvalg av emballasjematerialer
  • har tilstrekkelig lager av standardutvalget på steder som er nær kundene, slik at vi kan oppfylle kundens krav til kort leveringstid og rettidig logistikk
  • har konstant produksjonskvalitet innenfor de avtalte spesifikasjonene
  • har full service for lager, transport, dokumentadministrasjon og lagerstyring
  • arbeider intensivt og åpent med partnerne våre for å utvikle nye og innovative emballasjeløsninger som er rettet spesielt mot behovene til kundene og/eller sluttbrukerne i så stor grad som mulig.


NNZ, din partner for emballasjeløsninger siden 1922!