Hvorfor NNZ emballasje?

  • Global dekning
  • Lokal fokus
  • Bredt sortiment
  • Innovativ trendsetter
  • Skreddersydd emballasje
  • Pålitelig og etisk
  • Bærekraftig og sosial
Informasjonsforespørsel

Tilpassede emballasjeløsninger

NNZ har en lidenskap for å utvikle "tilpassede emballasjeløsninger" i tett samarbeid med kunder og partnere.

Emballasjens rolle

Folk flest tenker vanligvis ikke over det, men emballasje bidrar til bærekraft. Frukt og grønnsaker beskyttes i emballasjen, og varer derfor lenger og gir mindre matavfall. Uten emballasje ville det ikke være økonomisk gjennomførbart å transportere mat rundt i verden.

Utvikle bærekraftige "tilpassede emballasjeløsninger"

NNZ investerer i utvikling av ny emballasje og nye emballasjekonsepter i samarbeid med sine "partnere". Vi utvikler "tilpassede emballasjeløsninger" sammen med våre partnere som er emballasjefirmaer for ferskvare, detaljhandelskjeder, materiale- og maskinleverandører, universiteter og forskningsinstitutter. NNZ har et sentralt "markedsførings- og innovasjonsteam" som består av en innovasjonsleder, en emballasjeteknolog, en designer og en nett-markedsfører. Dette teamet støtter de ulike landene i å markedsføre den aktuelle porteføljen og å utvikle bærekraftige "tilpassede emballasjeløsninger".

Sammen med forretningsenhetslederne i landene overvåker teamet og følger opp utviklingen i markeder, materialer, maskineri og kundeatferd. NNZ-teamet kontakter kunden for en gjennomgang, og deretter utvikler salgsrepresentanten, emballasjeteknologen og markedsførene en design ved bruk av de beste materialer, maskiner og kundens godkjennelse. Vår materialekspertise dekker det brede utvalget av emballasjematerialer: jute, papir, plast, laminat og emballasje laget av biologisk nedbrytbare materialer. Det endelige målet er å gi kunden den optimale emballasjen eller det optimale emballasjekonseptet: en "tilpasset emballasjeløsning".

I tillegg arbeider vi kontinuerlig med å utvikle bærekraftige emballasjematerialer og -teknologier, som påvirker miljøet mindre og sikrer lengre holdbarhet.

Internasjonalt nettverk med "lokalt fokus"

Ønsket om bærekraftig emballasje er allment. Det er selvsagt forskjeller i de ulike landene vi betjener, ettersom hver land har sitt eget produktutvalg, spesifikke logistikkprosesser og kundepreferanser. Vår støtte innenfor markedsføring og innovasjon er tilpasset disse ulikhetene: "lokalt fokus". Vi jobbet for eksempel med kontorene våre i Spania og Tyskland på et produkt (Flow-Fresh ®), som gjør pakkede jordbær mer motstandsdyktige mot temperatursvingninger i logistikkjeden. Det samme produktet brukes på samme måte i Tyskland, for tomater på gren. For Østerrike har vi utviklet en jutepakning for poteter i detaljhandel, fordi kunder i Østerrike har en sterk preferanse for dette slitesterke naturmaterialet.

Om NNZ

NNZ er en internasjonal bedrift som er spesialisert i emballasjer for kunder innen PFG-sektoren og industrien. Siden etableringen i 1922 har familiebedriften utviklet seg til en organisasjon med omtrent 250 medarbeidere og et utbredt, verdensomspennende nettverk med egne avdelinger og partnere.

Styrken til dette nettverket er muligheten til å forsterke konkurranseposisjonen vår. Partnerne i nettverket vårt kan i likhet med NNZ karakteriseres som bærekraftige og sosiale, produktledere, kunderettet, innovative, trendsettere, fleksible og transparente, pålitelige og etiske.

Hos NNZ er medarbeiderne alltid i fokus. Vi er overbevist om at dette fører til mer kreativitet og produktivitet og det er meget viktig for våre kunder, leverandører og øvrige berørte parter. Vi ønsker å jobbe tett sammen på en lidenskapelig og hyggelig måte, ifølge planen som vi har laget sammen. Vårt motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bærekraftige, skreddersydde løsninger, logistikkløsninger og innovasjon til kundene våre, gjennom felles kreasjoner.

Vi utfører dette ved hjelp av våre datterselskaper på strategiske steder i de forskjellige landene. Vi jobber sammen med kundene våre og et sammensatt team, bestående av profesjonelle aktører; spesialister innen materialer, matvareindustrien, grafisk design og markedsundersøkelser. Vi jobber sammen om skreddersydde produkter, fra konsept til markedsintroduksjon. Til hver del av kjeden har vi smarte løsninger som er spesifikt rettet mot kunden!

Vårt standard sortiment består av: nettposer, striesekker, papiremballasje, vevde PP sekker, filmer, folier, skåler, begre, bøtter, big-bags og stabiliseringsmaterialer til paller. I tillegg leverer NNZ skreddersydde emballasjer. Til alle emballasjer håndterer vi de høyeste normene når det gjelder bærekraftighet, effektivitet og matvaretrygghet. Kundene våre drar nytte av våre utmerkede innkjøpsvilkår og høyverdige produkter.