Hvorfor NNZ emballasje?

  • Global dekning
  • Lokal fokus
  • Bredt sortiment
  • Innovativ trendsetter
  • Skreddersydd emballasje
  • Pålitelig og etisk
  • Bærekraftig og sosial
Informasjonsforespørsel

Bærekraft

NNZ, et multinasjonalt selskap. De ansatte lager emballasjeløsninger for kundene i landbrukssektoren. Vår suksess siden 1922 ligger i å etablere varige partnerskap med våre ansatte, kunder og leverandører. For å oppleve og fremme dette sammen fokuserer vi på å skape en bærekraftig plattform.

Verdensomspennende nettverk NNZ er et sosialt og markedsorientert selskap som har som første mål å skape emballasjeløsninger for kundene gjennom et verdensomspennende nettverk i frukt- og grønnsaks- og industrisektoren. Og de viser seg fortsatt i belønningen vår: emballasjenettverket!

"Lokalt fokus" NNZ har et internasjonalt nettverk av selskaper vi jobber sammen med, i over 50 land i hele verden, både i innkjøp og salg og i utvikling av produkter og markeder. Men selv om NNZ er internasjonalt orientert, er filosofien vår uendret: "lokalt fokus"! Innenfor denne filosofien danner de sentralstyrte fagområdene forhold der de ulike NNZ-virksomhetene kan yte optimalt innenfor salg, logistikk, service og direkte markedsføring.

Langvarige partnerskap NNZ har arbeidet med bærekraft siden grunnleggelsen i 1922. Bedriftens hovedprodukt den gang, jute, er et godt eksempel på dette. Men personalpraksisen på den tiden var også skreddersydd for langvarige partnerskap mellom NNZ og de ansatte, kundene og leverandørene.

Skape en bærekraftig plattform For å oppleve og fremme dette sammen er NNZs tilnærming basert på å "skape en bærekraftig organisasjon for vår personalpraksis, våre interne praksis, de produktene vi utvikler og markedsfører og hvordan vi møter våre partnere og miljøet. Vi anser at det er svært viktig for fremtiden til bedriften vår å arbeide kontinuerlig med nyskaping innen emballasje og å konsentrere oss om å oppfylle de kvalitets standardene som er satt for emballasje av fersk frukt og grønnsaker og andre matvarer, samt relevante miljøstandarder.

 NNZ, din partner for emballasjeløsninger siden 1922!

Om NNZ

NNZ er en internasjonal bedrift som er spesialisert i emballasjer for kunder innen PFG-sektoren og industrien. Siden etableringen i 1922 har familiebedriften utviklet seg til en organisasjon med omtrent 250 medarbeidere og et utbredt, verdensomspennende nettverk med egne avdelinger og partnere.

Styrken til dette nettverket er muligheten til å forsterke konkurranseposisjonen vår. Partnerne i nettverket vårt kan i likhet med NNZ karakteriseres som bærekraftige og sosiale, produktledere, kunderettet, innovative, trendsettere, fleksible og transparente, pålitelige og etiske.

Hos NNZ er medarbeiderne alltid i fokus. Vi er overbevist om at dette fører til mer kreativitet og produktivitet og det er meget viktig for våre kunder, leverandører og øvrige berørte parter. Vi ønsker å jobbe tett sammen på en lidenskapelig og hyggelig måte, ifølge planen som vi har laget sammen. Vårt motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bærekraftige, skreddersydde løsninger, logistikkløsninger og innovasjon til kundene våre, gjennom felles kreasjoner.

Vi utfører dette ved hjelp av våre datterselskaper på strategiske steder i de forskjellige landene. Vi jobber sammen med kundene våre og et sammensatt team, bestående av profesjonelle aktører; spesialister innen materialer, matvareindustrien, grafisk design og markedsundersøkelser. Vi jobber sammen om skreddersydde produkter, fra konsept til markedsintroduksjon. Til hver del av kjeden har vi smarte løsninger som er spesifikt rettet mot kunden!

Vårt standard sortiment består av: nettposer, striesekker, papiremballasje, vevde PP sekker, filmer, folier, skåler, begre, bøtter, big-bags og stabiliseringsmaterialer til paller. I tillegg leverer NNZ skreddersydde emballasjer. Til alle emballasjer håndterer vi de høyeste normene når det gjelder bærekraftighet, effektivitet og matvaretrygghet. Kundene våre drar nytte av våre utmerkede innkjøpsvilkår og høyverdige produkter.